Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 290 Ft - 15 990 Ft
Mérete

Szoptatós karpárnák

Szoptatós karpárnák

 

Már újszülöttkortól nagy segítséget nyújtanak etetés közben a szoptatós karpárnák. Nem csak az anyatejes, hanem a tápszeres táplálás során is jó szolgálatot tesznek. Megtartják a baba súlyát, így az édesanyák karját tehermentesítik. Ezáltal szabadabb mozgást és meghitt pillanatokat biztosítanak. A piciknek is kényelmes, ha szopizás közben a puha párnán fekhetnek.

 

Azonban a klasszikus szoptatós párnák sok helyet foglalnak, és ha utazunk, nem biztos hogy magunkkal vihetjük. Az általunk forgalmazott szoptatós karpárnák megoldják ezt a problémát. Nézz körül nálunk!


 

Praktikus és könnyen tárolható a karpárna

 

A szoptatós párnák könnyebbé teszik már a várandós kismamák életét is. Szülés után már a legkisebbek etetésénél is kiváló támaszt nyújtanak a babáknak. Azonban ha elutazunk, akkor nem biztos, hogy magunkkal tudjuk vinni a szoptatós párnánkat.

 

Azonban ha van egy szoptatós karpárnánk, bárhol kényelmessé tudjuk tenni az etetéseket. Sőt, akár a sétákra is magunkkal vihetjük a karpárnákat. Higiéniai szempontból is előnyös a használata, ugyanis nem a ruhánkkal érintkezik a baba. Akkor is jól jöhet egy kis méretű karpárna, ha a lakásunkban nincs hely egy nagy szoptatós párnának.

 

Prémium szoptatós karpárnák

 

A Prémium karpárnák kiváló alternatívái a hagyományos szoptatós párnáknak. Elférnek a babakocsi aljában vagy a pelenkázótáskában is. Kétoldalas kivitelben készíti őket a gyártó. A párnák belső oldala az extra puha minky anyag, amit rendszeresen használnak babatextilekhez. 

 

A másik oldala, amelyik a babával érintkezik, száz százalék pamut, amely ÖKO-TEX minősítéssel rendelkezik. Ez garantálja azt számodra, hogy gyermeked bőrét nem irritálja a párna. Használjátok bátran újszülöttkortól, gyermeked is élvezni fogja a puhaságát. Ráadásul nagyon szép színek és minták között válogathatsz webáruházunkban. A párnák szélessége 23 centiméter, a kerületük pedig 50 centiméter. Vigyétek magatokkal vendégségbe is, így nem a ruhák szennyeződésével érintkezik a baba.

 

Deluxe szoptatós karpárnák

 

Ha nem kedveled a mozgalmas mintákat, akkor a Deluxe karpárna számodra az ideális választás. Ezek a finom színű párnák a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A karpárnák huzata száz százalékban biopamutból készül, ami rendkívül jó a babáknak.

 

A Deluxe karpárnák még a legérzékenyebb babák bőréhez is gyengéden érnek. A párnákat könnyedén a karodra tudod rögzíteni, és bárhová magatokkal viheted. 30 x 30 x 30 centiméteres méreteivel ugyan a nagyobb karpárnák közé tartozik, de ez csupán a kényelmetek érdekében van így.

 

Legyen szó sétáról vagy egy hosszabb látogatásról a nagymamánál, a Deluxe karpárna hasznos társatok mindenhol. Ráadásul a gyártó ajándék vászontáskával kedveskedik neked, ha a Deluxe szoptatós karpárnát választod.

 

Pihe-puha szoptatós karpárnák

 

A Pihe-puha karpárnák elférnek a legkisebb bőröndben is, így akár nyaralni is elkísérhet tieket. Természetesen otthon is nagyon jó szolgálatot tehet neked és gyermekednek. A karodra rögzítve puha támaszt biztosít a babádnak, miközben szopizik. Sőt, a cumisüvegből táplált kicsik is élvezhetik a karpárna kényelmét, miközben esznek. 

 

A Pihe-puha karpárnák mérete 27 x 27 centiméter, ami tényleg nagyon könnyen horozhatóvá teszi őket. A párnák két oldala két különböző anyagból készült. Az egyik száz százalék ÖKO-TEX pamut, melyet rendkívül ízléses mintákkal készít el a gyártó. A párnák másik oldala pedig az igazán babarát, puha minky anyag. Várnak rád kínálatunk prémiumminőségű szoptatós karpárnái.