Gyere el hozzánk személyesen hétköznap 9:00-tól 16:00-ig vagy válaszd az ingyenes szállítást 10.000 Ft felett a HAZAVISZEM kuponkóddal!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Merinói gyapjú-bambusz hálózsákok

Szeretem azokat a tervezőket, akik a maximalizmusra törekednek, ha minőségről és praktikumról van szó. Ez a két különleges anyag eddig nem volt kombinálva, pedig tökéletesen kiegészítik egymást. A merinói gyapjú-bambusz hálózsák hihetetlenül kényelmes, puha és 100%-ban természetes. Használhatod hűvösebb időben otthon vagy mózesben utazás közben. A merinói gyapjú különlegessége, hogy a környezet nedvességét használja fel a hő előállításához és megtartásához, rostjai millió légbuborékokat tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a meleg levegő menekülését és emiatt a legjobb hideg időben. Belső része 100% bambuszból készült, ami nagyon puhává és kényelmessé varázsolja sőt remek hőszabályzó tulajdonsággal bír.

A hálózsák ellenáll a szennyeződéseknek, nem igényel gyakori mosást, mert a gyapjú regenerálja önmagát oxigénnel érintkezve. A rostjait borító lanolin ezen felül gátolja a baktériumok, az atkák és a gombák szaporodását. Ezért a merinó gyapjúból készült termékek könnyen tisztán tarthatók.