Válaszd az ingyenes szállítást 15.000 Ft felett a HAZAVISZEM kuponkóddal vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza
Mérete

Ölelő párnák

Ölelőpárna

Ebben a kategóriában az ölelőpárnák kerültek elhelyezésre. A kismamák szervezete a várandósság alatt fokozott terhelésnek van kitéve. Nem csak magukról, hanem a babáról is gondoskodik a testük. A picik súlya egyre növekszik, így az anyáknak egyre több erőt kell gyűjteniük. Ahhoz, hogy ezt megkapják, elegendő és jó minőségű pihenésre, alvásra van szükségük. Ez azonban épp a növekvő pocak miatt egyre nehezebb.

Az ölelőpárnák, amelyeket forgalmazunk, megkönnyítik számodra a kényelmes feltöltődést. Prémium anyagból készülnek, és alkalmasak a hátad és a pocakod alátámasztására, hogy ki tudd magad pihenni a nagy nap előtt.


 

Pihentető alvás a terhesség végén is

 

A várandósság harmadik trimeszterében már komoly súlytöbbletet cipelnek az édesanyák. Ez nem csak a babát jelenti. A pocakban lévő magzatvíz, a méhlepény, a másfélszeresére nőtt vérmennyiség mind terheli a kismamákat. Ezt álló helyzetben is érezzük, de a legnehezebb kényelmes testhelyzetet találnunk akkor, amikor lefekszünk. 

 

A legtöbb kismama alvásának mennyisége és minősége lecsökken a terhesség végére. Holott ekkor is szükségünk lenne a minőségi pihenésre. A webáruházunkban megtalálod kiváló minőségű ölelőpárnáinkat, amelyek megoldást kínálnak a kényelmetlen alvás problémájára.

 

A legjobb, ha oldalt fekszünk

 

A terhességgel járó fizikai változások nagyban megterhelik a gerinced alsó szakaszát. Erre a területre nehezedik ugyanis a többletsúly nagy része. Sok kismama küzd derékfájással a terhesség végén, ami kellemetlenné teszi a mindennapokat. Ez különösen igaz akkor, ha közben a nagy testvérről is gondoskodnunk kell.

 

A terhesség alatt nehéz olyan fekvőpózt találni, ami kényelmes számunkra. Háton nem javasolt feküdni, mert az oxigén- és vérellátásunk csökkenhet. Márpedig ha mi nem kapunk rendesen levegőt, akkor a baba oxigénellátása sem lesz megfelelő. A legtöbb kismama nem is tud háton feküdni. 

 

A legjobb, ha már a várandósság elejétől trenírozzuk magunkat az oldalunkon való alvásra. Ekkor sem mindegy, hogy a jobb vagy a bal oldalunkon fekszünk. Az anyagcserénk és vérellátásunk szempontjából jobb, ha a bal oldalunkon alszunk. 

 

Ne feledjük, ha az anya szervezete rendben van, akkor a baba is megkapja, amire szüksége van. Az ölelős párnák ezt a megfelelő vér-, oxigén- és tápanyagellátást hivatottak biztosítani. Rendeld meg tőlünk a saját párnádat, hogy ki tudd magad pihenni, mielőtt megszületik a gyermeked.

 

Deluxe ölelőpárnáink

 

A Deluxe ölelőpárnái a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, hogy pihe-puha érzést nyújtsanak neked. A párnák egyik oldala száz százalékban biopamutból készül, ami bőrbarát és káros anyagoktól mentes. A másik oldaluk pedig a babatextileknél is használt, bársonyosan gyengéd anyagból, a minky-ből készül. A párnák anyagösszetétele variálható, választhatsz tiszta pamut kivitelű ölelőst is. A lényeg, hogy jól érezd magad, és pihenhess, amennyit szeretnél.

 

Prémium ölelőpárna

 

Prémium párnáink teljes egészében ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamutból készülnek. Baba- és mamabarát az anyagösszetételük. Ez azért előnyös, mert miután megszületett a babád, szoptatós párnaként is használhatjátok az ölelőpárnát. Addig viszont a te kényelmedet szolgálja azzal, hogy támaszt nyújt a pocakodnak, a derekadnak vagy épp a lábaidnak. 

 

A párnák töltete jól lélegző, antiallergén poliészter, amely sokáig megtartja a formáját. Ha egyre nehezebben alszol el, sokszor ébredsz hátfájdalomra, ne habozz. Az általunk kínált ölelőpárnák kényelmét minden kismama megérdemli. Kényeztesd magad egy pihe-puha, csodás mintájú párnával.

Ölelő párna lábtámaszként

Ölelő párna

Ölelőpárna alvás közben

ölelő párna az ágyon ölelő párna alvás közben ölelő párna hát mögött Ölelő párna használat közben