Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Kifogók

Kifogók

 

A fürdetés meghitt és vidám pillanatait koronázzák meg webáruházunk babakifogói. Ezek a nagy méretű, természetes alapanyagból készült textilek igazán gyengédek a babák bőréhez. Válogass kedvedre a minták és színek között, vagy válaszd a hagyományos fehéret.

 

Többféle kiszerelésben várnak rád kifogóink. Tetra vagy pamut, mindkettő pihe-puha érzést ad, miközben szárazra törlöd a babád. Mivel egészen nagy méretűek a babakifogóink, évekig használhatja őket a gyermeked. Sőt, amilyen tartós anyagból készülnek a kifogók, még akár a kistesónak is jó szolgálatot tehetnek.Fontos, hogy mivel szárítod meg a babád

 

A kifogók azok a textiltermékek, amelyeket a picik első napjaitól kezdve használunk. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek ezek a babatörölközők. Az általunk forgalmazott tetra- és pamutkifogók mind prémiumminőségű termékek. Antiallergének, a legkisebb babák érzékeny bőrét sem irritálják. 

 

A cseh gyártó semmiféle ártalmas anyagot nem használ fel a kifogók készítése, festése során. Minden kifogónk rendkívül magas nedvszívó képességgel rendelkezik. Az is közös bennük, hogy a maximális teljesítményüket csupán néhány mosást követően érik el. Érdemes ezért néhányszor átöblíteni, mielőtt használni kezditek.

 

Tetrakifogó válogatás

 

Eredeti, Csehországban gyártott tetrakifogóink sűrű szövésű, természetes anyagból készülnek. Két darabos kiszerelésben forgalmazzuk a 100 x 90 centiméteres babatextileket. Ha szereted a hagyományos holmikat, válaszd a fehér kifogókat. Viszont ha egy kis színt vinnél az esti pancsolásba, várnak rád különböző színösszeállítású kifogóválogatásaink. 

 

A tetraanyagok semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, védik a babádat és a környezetet is. Az érzékeny bőrű gyerekeket sem irritálja, így már az első fürdetésekhez is bátran használhatjátok.

 

Pamutkifogó válogatás

 

Ugyancsak Csehországból importáljuk magas minőségű pamut babakifogóinkat. A méretük 100 x 80 centiméter, színnyomásuk a legmodernebb technológiával készült. Ez rögtön látszik is a tündéri babaminták igényességén, amelyekkel a gyártó a kifogókat díszíti. 

 

A pamutkifogók két rétegű, pihe-puha anyaga gyengéden szárítja meg a babád bőrét. Kiváló a nedvszívó képessége, ezért kellemes érzést nyújt a gyerekeknek. A pamutkifogók mentesek minden egészségre vagy környezetre ártalmas anyagtól. Tartós babatextilekről van szó, amelyeket a nagyobb gyerekek is örömmel használnak. Válogass a színes, mozgalmas minták és különleges színek között.

 

Tetrakifogó XXL

 

Ha extra méretű babakifogót keresel, nálunk megtalálod. A cseh gyártású XXL tetrakifogók akár kisiskoláskorig használhatóak. A méretük 120 x 120 centiméter, így több rétegben is bebugyolálhatod a csemetédet fürdés után. A gyártó visszafogott, apró mintákkal díszíti ezeket a nagy méretű babatextileket. 

 

Ugyancsak a legmodernebb színyomást alkalmazzák, ezzel kímélik magát az anyagot és természetesen a kisbabák bőrét. Az alapanyaga természetes alapú, sűrű szövésű pamut, amely minden káros összetevőtől mentes. Kíméli a természeti környezetet, és biztosítja a babák bőrének védelmét. 

 

Nagy mérete ellenére már újszülöttkortól használhatjátok ezeket a kifogókat. Ha félbe hajtod, még puhább, még melegebb fészek várja a picit fürdés után. Nem csak pancsoláskor tehet jó szolgálatot a kifogó, hanem például a babakocsiban is. Higiénikusabb és puhább érzés a baba arcának, ha a tetraanyaghoz ér. Böngéssz webáruházunk kifogókínálatában, és rendeld meg őket kedvenc színeitekben és mintáitokkal!

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.