Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-16:30 közt! 1184 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Most a legtöbb Little Dutch játék mellé a posztereken kívül XXL bevásárlótáskát választhatsz! 

Kattints értük ide!

Gyere el hozzánk

Személyes vásárlásra is van lehetőség a budapesti, 18. kerületi átvevőpontunkon, ahol megismerheted termékeinket, mintáinkat, segítünk eligazodni választékunkban.
Ám van pár tudnivaló melyeket kérlek olvass el mielőtt elindulsz hozzánk:

Hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között várunk szeretettel.
Indulás előtt ajánlott kicsit körülnézni a webshopban milyen termékek érdekelnének, mely minták/stílusok tetszenek így gördülékenyebben ki tudjuk majd közösen választani a kosaradba kerülő termékeket. 
Több ezer termékünk van a webáruházban, így képtelenség, hogy mindig mindenből legyen raktáron. Ha konkrét terméket szeretnél megvásárolni érdemes előre telefonon tájékozódni, hogy van-e belőle nehogy hiába gyere és csalódott legyél. Amennyiben rugalmas vagy biztosan találunk számodra megfelelőt. Ha mégis lenne olyan, amit nagyon szeretnél, de nincs raktáron és nem probléma a gyártási idő akkor leadunk rá rendelést és amikor elkészül jöhetsz érte vagy utólag ki is tudjuk neked küldeni futárral. 
Nem boltként működünk, ezért mindig van bejövő/kimenő áru nagy dobozokban a helyiségben ezen ne lepődj meg. Igyekszünk szépen rendben tartani mindent, de elsősorban webáruház vagyunk.
Miután kiválasztottad mit szeretnél minden esetben leadunk rá egy rendelést a webshopban a helyszínen, személyes átvételi módot jelölve. Csak így adhatjuk át neked a rendelést!
A helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni.
 
Köszönjük, hogy elolvastad ezt a pár sort!
Várunk szeretettel!
 
Szép napot!
a babaagynemubolt.hu csapata
 
Címünk: 1184 Budapest Nefelejcs utca 5.