Azon termékeknél, ahol nem szerepel a RAKTÁRON felirat, a gyártási idő miatt december 1-ig rendeld meg, ha Karácsonyig szeretnéd megkapni! Köszönjük! 

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Gyere el hozzánk

Személyes vásárlásra is van lehetőség a budapesti, 18. kerületi átvevőpontunkon, ahol megismerheted termékeinket, mintáinkat, segítünk eligazodni választékunkban.
Ám van pár tudnivaló melyeket kérlek olvass el mielőtt elindulsz hozzánk:

Hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között várunk szeretettel. Kérünk, hogy maximum 1 kísérővel érkezz. Ha nem érzed jól magad, köhögsz, lázas vagy, folyik az orrod stb kérünk téged, hogy a látogatást halaszd későbbre! 
Indulás előtt ajánlott kicsit körülnézni a webshopban milyen termékek érdekelnének, mely minták/stílusok tetszenek így gördülékenyebben ki tudjuk majd közösen választani a kosaradba kerülő termékeket. 
Kérünk, hogy minden esetben a +36306108424 vagy a +36202558238 -as telefonszámon jelezd vásárlási szándékod, mert vannak olyan napok amikor nem tudunk vásárlókat fogadni! 
Több ezer termékünk van a webáruházban, így képtelenség, hogy mindig mindenből legyen raktáron. Ha konkrét terméket szeretnél megvásárolni érdemes előre telefonon tájékozódni, hogy van-e belőle nehogy hiába gyere és csalódott legyél. Amennyiben rugalmas vagy biztosan találunk számodra megfelelőt. Ha mégis lenne olyan, amit nagyon szeretnél, de nincs raktáron és nem probléma a gyártási idő akkor leadunk rá rendelést és amikor elkészül jöhetsz érte vagy utólag ki is tudjuk neked küldeni futárral. 
Nem boltként működünk, ezért mindig van bejövő/kimenő áru nagy dobozokban a helyiségben ezen ne lepődj meg. Igyekszünk szépen rendben tartani mindent, de elsősorban webáruház vagyunk.
Miután kiválasztottad mit szeretnél minden esetben leadunk rá egy rendelést a webshopban a helyszínen, személyes átvételi módot jelölve. Csak így adhatjuk át neked a rendelést!
A helyszínen készpénzzel vagy a telefonodon levő netbankból indított banki átutalással tudsz fizetni. Kártyás fizetésre a mobiltelefonodon keresztül van lehetőség, bankkártya terminálunk a helyszínen nincs! Mobilos fizetéskor a Barion oldalra irányít át, ahol be tudod írni a bankkártyád adatait ugyanúgy, mint amikor otthonról rendelsz. Ez egy egyszerű folyamat és természetesen mindenben segítünk.
 
Köszönjük, hogy elolvastad ezt a pár sort!
Várunk szeretettel!
 
Szép napot!
a babaagynemubolt.hu csapata
 
Címünk: 1184 Budapest Nefelejcs utca 5.