Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Bevásárlókocsi betét

Végre elkészültek a várva várt szuperpraktikus, sokoldalú bevásárlókocsi betétek, melyeket mindig magadnál tarthatsz. A legjobb minőségű pihe-puha pamutból készülnek és kényelmes töltettel vannak ellátva.

A betéten találhatsz egy nagy zsebet amibe be tudod fordítani csakúgy, mint a bevásárlótáskákat és össze is tudod húzni. Az oldalára egy nagyon hasznos cumisüveg/törlőkendő/pluss tartó zsebet tettünk és kapott extraként egy cumilánctartó gyűrűt, amivel könnyedén rögzítheted a cumit/rágókát és így tutira nem eshet a földre.

Hogy miért készültek ezek a betétek?

Érdekes kutatást végeztek az Egyesült Államokban egy környezetbarát bevásárlótáskákat gyártó cég megbízásából. Áruházi bevásárlókocsikat vizsgáltak: mintákat vettek a legkülönbözőbb típusú üzletekben, és elég húzós eredményre jutottak.

A mérések szerint egy átlagos bevásárlókocsi felületén 361-szer annyi baktérium található, mint egy vécéajtó kilincsén.  forrás

Betétjeink sűrű szövésű ÖKO-TEX pamutból készülnek, kimagasló figyelmet kapnak gyártás során, hogy a legjobbat készítsük. Egy betét elkészülési ideje közel 2 óra.

Univerzális, bármelyik bevásárlókocsiba behelyezheted.


Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.