Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

 AJÁNDÉK Little Dutch matricák! 

A készlet erejéig minden 25.000 Ft feletti megrendelésnél Little Dutch matrica csomagot választhatsz ajándékba a kosár oldalon! :)

TD Shoes Szandál Rózsaszín
TD Shoes szupinált szandál Rózsaszín 23
13 990 Ft

TD Shoes szupinált szandál Rózsaszín 23

Végre eljött az a pillanat, amit évek óta vártunk. Amiért nap mint nap láthatatlanul sokat dolgoztunk, mert úgy éreztük, valami maradandót, valami nagyon hiánypótlót alkotunk. Szóval végre tényleg elérkezett az a perc, hogy bemutathatom Nektek a saját fejlesztésű szupinált szandáljainkat. 
Ugyan a piac telis-tele szupinált cipőkkel, mégsem volt olyan, mely hiánytalanul megfelelt volna az elvárásainknak. 
Sikerült a szandált könnyű súlyúra elkészíteni, így a lépésmagasság nem fog csökkenni, gördülékeny, szép járást láthatunk. Extra rugalmas talpat álmodtunk meg, amit maximálisan sikerült megvalósítanunk. Rugalmas és törhetetlen. 


Segítek választani!
Ha nem tudsz bejönni hozzánk
minden hétköznap 9:00-tól 18:00-ig elérhető vagyok telefonon, hogy biztosan a legjobbat válaszd gyermekednek.
+3630-6108424

Lépj be VIP csoportunkba, mert itt értesítünk legújabb termékeinkről, akcióinkról és sok-sok inspirációt gyűjthetsz korábbi vásárlóinktól! BELÉPEK

Djeco játékok

Jellycat plülssök

Színe
Rózsaszín
Anyaga
Nubuk bőr
Talp típusa
Könnyű gumitalp
Belső talphossz
14,5 cm
Raktáron
13 990 Ft
Vedd regisztrációval és ennyit levásárolhatsz a rendelés átvétele után: 140 Ft
További információk

A legfontosabb szempont a kívülről megoldott szupinálás megvalósítása volt. Kiemelten fontos, hogy belső emelést ne alkalmazzunk, hiszen az gyengítené a lábboltozat izmait, melyek korrekcióra szorulnak. A talpra kerülő 5mm-es emelés viszont olyan optimális hatást biztosít, mintha folyamatosan egy ék segítségével dolgoztatnánk a lábboltozat összes izmát. Ez gyakorlatilag egy folyamatos lábmunka! 
Nem csak a lokális, helyi korrekció miatt szükséges ennek a helyzetnek elérése, de globális szempontból is elengedhetetlen. Gondoljunk bele, ha hagyjuk, hogy a “kóros” tendenciával terheljen a gyermek, akkor a fejlődésben lévő izomzatábak egésze, a láb-csípő, és a teljes test izomzata ezt, a kóros mintát szolgálja majd. Ezért is fontos a mihamarabbi, megfelelő konstrukcióval ellátott szupinált cipő viselete. 
Ahogy már megszokhattátok, a magas minőségű, szakmailag kifogástalan lábbelik mellett az esztétikai megjelenésre is figyelünk. Egyszerű, letisztult modellekkel dolgozunk, figyelve a gyerekek igényeire. 
Limitált és alap kollekciókkal is készülünk Nektek, hogy minden gyermek viselhessen egészséges, (de) szép lábbelit. 
A téli kollekciónk mintadarabjai is készen vannak, biztosíthatlak Titeket, csodásak lettek! 
Fontos hangsúlyoznom, hogy szupinált cipőt csak szakértői javaslatra adjatok a gyerekekre, ugyanis indokolatlan viselete ugyanúgy okozhat gondokat, mintha szükség esetén elhanyagoljuk használatát ️
Kiváló korrekciós eszköz kisiskolás korig X lábú tendencia, lúdtalp, bokasüllyedés, befelé dőlő boka esetében. ( Ezen diagnózisok kiadására szakértői véleményt minden esetben javaslok! Egyéb tendenciák egyidejű megjelenését is figyeljük, valamint az említett problémák mértékét is vizsgáljuk, ennek függvényében ajánljuk/ nem ajánljuk használatát). 
Ellenjavaslatok közül kiemelném az O lábú, befelé csámpázó, befelé forduló előláb, kezeletlen dongaláb deformitásokat, de ezek mértékét, állapotàt is szakember szükséges, hogy megítélje! 
Fogadjátok szeretettel a TDshoes első, szupinált kollekcióját! ️


Bizonytalan vagy a színekkel, mintákkal kapcsolatban? Szeretnéd megismerni élőben termékeinket?

Gyere el hozzánk! Minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig várunk, címünk: 1185 Budapest, Nefelejcs utca 5.

Érdemes telefonálnod előtte, hogy biztosan legyen bent a kinézett termékből! :)

 


Adatok
EAN
TDSR23
Vásárlói vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek