Gyere el hozzánk személyesen hétköznap 9:00-tól 16:00-ig vagy válaszd az ingyenes szállítást 10.000 Ft felett a HAZAVISZEM kuponkóddal!

Kérdésed van? Hívj minket a +3620-255-8238 telefonszámon vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu címre!

Szűrés
Termék státusza

Pure rácsvédők

Pure rácsvédők

 

A Pure rácsvédők különösen lágy, kellemes anyagból készült, mely meg fogja védeni a babádat, gyereked attól, hogy alvás, vagy pihenés közben fájdalmat, sérülést okozzon magának, amikor valamelyik testrészét beveri az ágyrácsba.  Ez a rácsvédőnk a vidám, kellemes, kifejezetten gyermekek számára tervezett mintájával feldobja a kiságyat, és egy ehhez illó takaróval, párnával tökéletes egységet, megnyugtató környezetet varázsol a gyerek köré, ezzel még pihentetőbbé teszi az alvást.

 

A pure rácsvédő dupla kötözőszáras, könnyedén fel tudod helyezni, és nem mozdul el, ezért biztos lehetsz abban, hogy stabilan rögzül, és védi a gyereket. A rácsvédő különlegessége, hogy kézzel készült, természetesen antiallergén anyagú, mosás után is megőrzi formáját. Hossza 180 centiméter, magassága pedig 35 centiméter, ami miatt a babád felülve kilát felette agy nem érzi magát bezárva.

Anyaga a legmagasabb minőségű bambusz-len keverékből áll, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked bőre a legfinomabb anyagokkal találkozhat.


10termék110
10termék110