+3620-255-8238 | hello@babaagynemubolt.hu Ma 10.000 Ft felett ingyen szállítunk a HAZAVISZEM kuponkóddal!

+3620-255-8238 | hello@babaagynemubolt.hu Ma 10.000 Ft felett ingyen szállítunk a HAZAVISZEM kuponkóddal!

Pure asztali állólámpák

Pure asztali lámpa

Megkapóan szép Pure asztali lámpa kifejezetten gyerekeknek, melyet akár egész éjjel felkapcsolva hagyhatsz, hogy a lehető legbarátságosabbá varázsolja a babád, gyereked számára a szobáját. Ez a gyerek állólámpa – a barátságos meleg fényével, a minden gyerekszobába illő kedves megjelenésével – egyszerre lesz a gyerekszoba dísze, és az egyik leghasznosabb tárgya.

 

 

A gyermek állólámpa méretei éppen tökéletesek: a lámpatest 35 centiméter magas, ezen találod a 25 centiméter átmérőjű, 20 centi magas lámpaburát, mely természetesen 100% pamutból készült. A lámpa tervezésekor figyeltek arra, hogy a lámpa testét nehéz megkarcolni, így nem kell attól félned, hogy egy rossz mozdulattal kárt okoz benne a gyereked.  A lámpatest fából, a lámpabura textilből készült.

 

 

Érdemes a lámpába LED fényforrást helyezned, akkor a fogyasztása minimális lesz, miközben a LED fényforrás nem termel hőt, ezért az izzót akár meg is foghatja a gyereked.

 

A lámpát (a kompakt mérete miatt) szinte mindenhol használhatod: lehet éjjeli fény, olvasólámpa, vagy akár a pelenkázóasztalon segítség a mindennapi kihívásokhoz.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft