Gyere el hozzánk személyesen, minden hétköznap 9:00-tól 16:00-ig. Címünk: 1184, Budapest Nefelejcs utca 5.

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés

Indián sátor

Indián sátor

Minden gyerek szeret bunkert építeni a szobájában. A sátor alatt végtelen fantáziavilágokat nyitnak meg a kicsik, és indulhat a szerepjáték. A webáruházunk kínálatában található indián sátrak szép és praktikus búvóhelyet adnak a gyerekeknek.

Nem kell behurcolnotok a konyhából a székeket, és kipakolnod a szekrényből a pokrócokat. Rendelj indián sátrat a gyermekednek, és már kész is bunker! A kicsik imádni fogják ezt a varázslatos búvóhelyet a szobában. Nem csak kisebb, hanem a nagyobb tesóknak is garantáltan tetszeni fog az indián sátor, a tipi.

Bunkerépítés gyorsan és egyszerűen 

Ha a gyerekek fejükbe veszik, hogy bunkert szeretnének építeni, akkor nincs mese, hozni kell a kellékeket. Ez pedig általában azzal jár, hogy az egész lakás a feje tetejére áll. Az indián sátrainkkal sokkal egyszerűbbé válik a bunkerépítés. A gyermekbarát anyagokból készült leplet egyszerű ráhúzni a sátorfákra. Az sátrakban a gyerekek kialakíthatják a saját mesevilágukat. Ide elvonulhatnak akár egyedül is, de a testvérekkel, barátokkal játszott szerepjátékoknak is tökéletes helye lesz a sátor.

A nagyobb testvérek azért is kedvelik, mert elbújhatnak egy kicsit a pici gyerekek elől. Keressétek meg gyermekeddel a kedvenceket sátraink közül, és rendeljétek meg még ma, hogy indulhasson a kaland!

 

Prémium indián sátrak

A Prémium indián sátrakat kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk. Hiszen a kertben is öröm egy ilyen szuper játékterep! A sátor vászna pihe-puha pamutanyagból készül, amely teljesen gyermekbarát. A sátor alapterülete 120 x 120 centiméter. A legnagyobb belmagassága 180 centiméter, hasznos magassága pedig 150 centiméter. Ez azt jelenti hogy egy iskolás gyerek is kényelmesen fel tud benne állni.

A sátor falán ablak található, amelyet be is sötétíthetnek a gyerekek, ha a játékban épp éjszaka van. Vagy ha nem akarják, hogy a felnőttek zavarják őket. A Prémium indián sátrainkhoz kiegészítőket is választhatsz, szabd testre gyermeked búvóhelyét. Puhábbá, kényelmesebbé teheted a sátorban való ücsörgést, ha matraccal együtt vásárolod meg. 

Válassz díszpárnákat, hogy teljes legyen a bunker összkomfortja. Igazán egyedivé és kalandossá varázsolhatod az indián sátrat a kis zászlókkal a tetején. Hidd el, gyermeked nagyon hálás lesz, hogy ilyen teret kaphatott tőled a fantáziája. A Prémium indián sátrakat élénk és viszafogottabb mintákkal egyaránt megrendelheted tőlünk.

Könnyű álom indián sátrak

Könnyű álom indián sátrainkban a gyerekek elrepülhetnek a mesék világába. Az ÖKO-TEX tanúsítvánnyal rendelkező pamut, amelyből a sátrak készülnek, a legérzékenyebb bőrű gyerekeket sem irritálja. A Könnyű álom megszokott csodálatos mintái visszaköszönnek az indián sátraikon is. 

A tipik alapterülete 95 x 95 centiméter, legmagasabb pontjuk pedig 170 centiméter magasan van. Mivel a sátor hasznos magassága 140 centiméter, így egészen nagy gyerekek is kényelmesen játszhatnak benne.

A sátor alapfeszereltségéhez hozzátartozik a padlóra helyezhető matrac. S hogy még élethűbb legyen az indián sátor, egy igazi álomfogót is kapnak hozzá a gyerekek. A matrac mellett külön rendelhető díszpárnák is gondoskodnak az önfeledt játék kényelméről. Válassz a gyönyörű minták közül, hogy gyermeked búvóhelye meghitt és szép legyen!

Little Dutch indián sátor

A Little Dutch indián sátrak pamut anyagból készülnek, mely keményfa vázat ölel körül. A sátrakhoz matrac, tolldíszek és zászló girland is tartozik. Gyönyörű menta és rózsaszínben rendelheted meg tőlünk a Little Dutch sátrakat.

Ingyenes szállítás már 30.000 Ft-tól.