Bizonytalan vagy valamiben? Segítségre van szükséged? Hívj minket, vagy gyere el hozzánk személyesen!

Kérdésed van? Keress minket telefonon +36-20-255-8238, vagy írj e-mailt a hello@babaagynemubolt.hu e-mail címre!

Szűrés
Termék státusza

Incababy junior hinták

Az Incababy Junior hintája a klasszikus hintázás örömteli élményét nyújtja a házon vagy lakáson belül, így a gyerekek rossz idő, vagy egyéb kedvezőtlen külső tényezők esetén is hintázhatnak.

A Junior hinták tépőzárral ellátott, kivehető puha béléssel, valamint a hátat és nyakat megtámasztó formás kis párnával is rendelkeznek a teljes kényelem és dekoratív megjelenés érdekében.

Az Incababy Junior hinta 1-5 éves gyerekek számára javasolt, egészen 30 kg-ig!

A TÜV Rheinland vizsgálati jegyzőkönyve alapján a hinta teherbírása eléri a 200 kg-ot!

A Junior hinták vásárlásá során ajánljuk a "Kiegészítők" közül az Incababy hintahorog megvásárlását, amellyet fába, vagy betonba is rögzíteni tudunk a mellékelt műanyag dűbellel. Ezek után a hinta már könnyedén le-és felakasztható a kötélzet végein lévő fém karikákkal a rögzített hintahorgokra.
Fontos, hogy Junior hinták rögzítéséhez 2 db hintahorogra van szükség, mivel két pontos felfüggesztési ponttal rendelkeznek.

A párnákat a hinták tartalmazzák!
A kiegészítők között található hintapárnákkal további plusz párnák vásárlására van lehetőség, ha a hintánknak új megjelenést és színvilágot szeretnénk adni, illetve az esetleges tistzítások során is jó szolgálatot nyújthat egy pótpárna.


1termék11
1termék11